Hoofdcontent

Vacature Kernteam Lokaal Sportakkoord Bernheze

Heb jij affiniteit met bewegen en een connectie met de gemeente Bernheze?

Vacature: Lid Kernteam Sportakkoord Bernheze

Heb jij affiniteit met bewegen en een connectie met de gemeente Bernheze? Gaat jouw hart sneller kloppen van vrijwilligerswerk en wil jij graag bijdragen aan de gezondheid van onze gemeente? Dan is deze kans bij het Kernteam van het Sportakkoord iets voor jou!

Met het Lokaal Sportakkoord willen we ervoor zorgen dat nog meer inwoners van de gemeente Bernheze gaan sporten en bewegen. We activeren onze inwoners door sporten en bewegen te stimuleren, en dit doen we samen!

Sport- enbeweegaanbieders, onderwijsinstellingen, kinderopvang, zorg- en welzijnsorganisaties, maatschappelijke instellingen en de overheid bundelen hun krachten. We leggen verbindingen tussen de verschillende kernen en wijken van Bernheze en streven ernaar dat iedereen, van jong tot oud, kan deelnemen. We willen drempels wegnemen, sport en bewegen vanzelfsprekend maken en nieuwe initiatieven mogelijk maken.

Wil jij actief betrokken zijn bij het Sportakkoord en deel uitmaken van het Kernteam?
Als lid van het Kernteam komen we eens per zes weken samen om budgetaanvragen, initiatieven en ontwikkelingen binnen de kernen te bespreken. Het
kost je als vrijwilliger gemiddeld één uur per week. Je houdt je bezig met het vertalen en bewaken van de ambities van het Sportakkoord en houdt regie op de doelstellingen.

Ons volgende overleg staat gepland op 28 februari om 16:00 uur in het gemeentehuis in Heesch. Je bent van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken met ons team!
Interesse? Wil je meer informatie of jezelf aanmelden?
Stuur dan een e-mail naar info@actiefbernheze.nl.
En bekijk ook zeker even het Sportakkoord!


Kom bij ons team en draag bij aan een gezondere en actievere gemeente Bernheze!