Hoofdcontent

Tour de Bernheze

Burgemeester Mark de Man bezoekt kernen in Bernheze

 

Burgemeester Mark de Man maakt kennis met de kernen tijdens de Tour De Bernheze! Maak persoonlijk kennis en laat jou favoriete plek in Bernheze zien, vertel waar je in Bernheze trots op bent of waar u vind dat Bernheze nog wat te halen heeft.

 

Mark de Man, de nieuwe burgemeester van Bernheze, wil graag kennismaken met de inwoners en ondernemers in Bernheze. We hebben hiervoor een aantal routes in de dorpen uitgestippeld. We starten in Vorstenbosch op 23 februari en eindigen op 17 mei in Heesch. Iedereen is welkom om mee te doen. Bent u benieuwd naar de nieuwe burgemeester? Of kunt u goed verhalen vertellen over de geschiedenis van Bernheze? Wilt u al het moois wat onze gemeente te bieden heeft laten zien? Wilt u uw vereniging voorstellen? Of wilt u de burgemeester sportief uitdagen en bijvoorbeeld een stukje rijden op een duofiets? Op deze dag kunt u persoonlijk kennis met hem maken.

 

Data Tour de Bernheze

23 februari 2024 - Vorstenbosch
8 maart 2024 - Loosbroek
22 maart 2024 - Heeswijk-Dinther
19 april 2024 - Nistelrode
17 mei 2024 - Heesch
 

Stuur uw idee in voor de 'Tour de Berheze'
We zijn benieuwd naar uw ideeën voor de kennismaking met uw dorp. U kunt uw idee voor de kennismaking via een digitaal formulier aan ons toesturen (klik op link) of mailen naar kennismaking@bernheze.org. Op het e-mailadres dat u bij uw aanmelding invult, zult u van ons informatie ontvangen over de kennismaking in de kernen (maximaal vijf berichten).

 

Definitief programma
Nadat we uw idee ontvangen hebben, maken we samen met de dorpsraden een definitief programma. Het kan helaas zo zijn dat uw idee hierin niet wordt meegenomen. Wanneer er te veel ideeën zijn om te kunnen combineren in een bezoek, dan moeten we helaas een keuze maken. We maken dan graag op een ander moment in de toekomst van uw aanbod of idee gebruik. Hebt u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar kennismaking@bernheze.org.

 

Stel uw vraag aan de burgemeester
Hebt u een vraag die u graag aan onze burgemeester wilt stellen? Deze kunt u op onze website samenbernheze.nl achter laten. De ontvangen vragen worden daar vervolgens beantwoord door burgemeester Mark de Man. Ook de vragen die hij al beantwoord heeft zijn terug te vinden op deze website.