Hoofdcontent

Heesch Fietst Aangenaam

Lancering veilige fietsverbing tussen oost- en west-Heesch

Heesch Fietst Aangenaam

Gemeente Bernheze lanceert een veilige fietsverbinding tussen het oosten en westen van Heesch. Deze fietsverbinding verbindt de voorzieningen binnen Heesch met elkaar. De route krijgt de naam ‘Aangenaamste Fietsroute’ en zal op zondag 2 jun door wethouder Marius Tielemans officieel worden geopend. 

Evenement voor jong en oud

Om dit initiatief niet ongemerkt te laten, wordt er door Aangenaam Heesch op zondag 2 juni een fietsevent georganiseerd. Het event, gehouden op een deel van De Misse van 12.00 tot 17.00 uur, biedt een scala aan activiteiten rondom fietsen, sporten en bewegen. Er staan talloze activiteiten op de rol: van kleurplaat voor de kinderen tot fiets pimpen, van het door Veilig Verkeer Nederland afdeling Maasland uitgezette fietsparcours tot het testen van unieke niet-alledaagse fietsen. En ook van sportschool tot hardloopcoach, van valpreventie tot sportieve spellen, van aandacht voor gezonde voeding tot blessurepreventie…. Teveel om op te noemen.. Diverse organisaties, waaronder de Heesche Toerwielerclub De Voorsprong, zijn aanwezig om hun bijdrage te leveren aan deze feestelijke dag.

 

Zet zondag 2 juni aanstaande alvast in jouw agenda, en mis niets van de onthulling en het event zelf. Volg de diverse media voor actuele berichtgeving over het event Heesch Fietst Aangenaam.